BOOK NU Uge 26-32 Tjek ind alle ugens dage. (2 voksne og 2 børn).
Ekstra eller færre børn +/- 295,-
EKSKL. FORBRUG - PR. UGE - FRA KR. 1.895,- BOOK HER

Sommertilbud

BOOK NU Uge 26-32 Hytte inkl. 6 pers. og inkl. gratis adgang til
vores store opvarmede swimmingpool.
EKSKL. FORBRUG - PR. UGE - KUN KR. 1.975,- BOOK HER

Hyttetilbud

FRA
BOOK NU (inkl. 2 voksne) i perioden 22/3 - 24/6 og 8/8 - 29/9.
Ved mere end 3 hverdags-overnatninger
er weekenden til samme pris.
INKL. FORBRUG - PR. NAT - KUN KR. 120,- BOOK HER Senior
hverdage
BOOK HER BOOK HER

Egen vogn eller telt

Vi byder på mange velanlagte pladser med gode læforhold. Hver plads er nummereret, og der er eget el-stik på alle pladser. På campingpladsen er der både plads til campingvogne autocampere og telte. Pladsen tilbyder rumlige store pladser. Pladsen kan desuden tilbyde komfortpladser, hvor der til hver plads, ud over eltilslutning, også er mulighed for rindende vand og afløb.
HENT PRISLISTE

Bliv fastligger

Vi har ca. 80 fastliggerpladser, fordelt på forårspladser, sæsonpladser og efterårspladser. Der afholdes året i gennem en lang række aktiviteter for vores fastliggere, der kan nævnes standerhejsning, fællesspisning, sommerfest etc.  Der er altid stor og god opbakning til disse arrangementer, hvilket naturligvis er med til at styrke sammenholdet på pladsen.
Hvis I er interesserede i  en fastliggerplads, så kig forbi og få en snak med os og også gerne nogle af vores fastliggere.
Priser 2021:
Forårsplads: 4.100,- sæsonplads: 8.200,- efterårsplads: 2.100,- alle priser er + forbrug.

Kort over
campingpladsen

Find dit pladsnummer og få et overblik over hvor pladsens mange faciliteter er placeret.

Image module

Campingpas

Da campingpasset for nogle år siden blev kendt ulovlig af konkurrencemyndighederne, kræves det ikke længere for at overnatte på Lysabildskov Camping.

Image module

Hytter eller lejlighed

Lysabildskov Camping og Feriecenter kan også give dig, der ikke er til campingvogn og telt en rigtig god oplevelse. Blandt andet har du mulighed for at leje en af de 3 dejlige luksushytter med køkken, bad og toilet med plads til 5 personer fordelt på 2 soverum.
Er du mere til den autentiske campingoplevelse, så tilbyder vi også 9 hyggelige hytter med køkken og overdækket terrasse. Der er plads til 6 personer. Hytterne ligger lige ved siden af servicebygningen, 2 af disse hytter har desuden eget toilet.

 

Vi har desuden 4 lejligheder/familieværelser til 4 og 6 personer, som alle er placeret i hovedbygningen. Alle har eget køkken, bad og toilet, samt egen terrasse med udgang til haven.
Image module

Luksus
hytter

Plads til 5 pers. i to soverum. Med eget køkken, bag og toilet samt overdækket terrasse.

Image module
Image module

Standard
hytter

Plads til 6 pers. Med eget køkken og overdækket terrasse. 2 af hytterne har eget toilet.

Image module
Image module

LEJLIGHEDER
& FAMILIEVÆRELSER

Plads til 4/6 pers. Med eget køkken, bad og toilet, samt egen terrasse med udgang til haven.

Image module

Lejrskoler og selskaber

Vi har igennem året en række lejrskoler der besøger os, nogle vælger at overnatte i hytter, hvor vi kan huse ca. 50 personer, mens andre vælger at campere i telt. Uanset hvad I vælger så hjælper vi gerne til med noget af det praktiske. Der er et fælleshus der kan benyttes til eksempelvis spisning, maden kan tilberedes i køkkenhuset lige ved siden af, og som adspredelse kan pladsens mange faciliteter frit benyttes. Sønderborg og Als indeholder masser af udflugtsmuligheder af både historisk og nutidig karakter, og vi hjælper gerne til med tips og ideer, samt praktiske råd om transport, indkøb etc. Ring gerne for et godt tilbud.

 

Mange vælger at holde deres familetræf, fødselsdag, selskaber, etc. i uformelle rammer på en campingplads. Vi kan tilbyde en bred vifte af overnatningsmuligheder til en hver pengepung, desuden har vi store lokaler og et partytelt der kan benyttes til fællesspisning. Der findes på pladsen en lang række aktiviteter for børn og voksne, hvilket er med til at sikre, at I får et underholdende ophold. Ring og hør om de mange muligheder.
Image module